Biografie

FRANK GALAN : EEN ABSOLUTE MEERWAARDE VOOR UW EVENTS !

 

Frank Galan op uw feest ? U zal versteld staan.. Als Frank Galan het podium betreedt, mag u prat gaan op "magie" en absolute "overgave".

 

De Belgische artiest “Frank Galan” staat garant voor sfeer, ambiance en sfeer tijdens uw feesten.

 

Hij beweegt zich tussen alle muziekstijlen gaande van Julio Iglesias, Engelbert Humperdinck, Neil Diamond, Michel Sardou tot vele andere internationale répertoires. Een artistieke kameleon pur sang. Nederlands, Spaans, Duits, Engels, Frans....u zegt het maar. Deze artiest heeft "alles" om uw aanwezigen het moment van hun leven te bezorgen! Een uniek stemgeluid, een sympathieke verschijning en altijd begaan met uw prachtige doelgroep : Frank Galan is pure klasse !

 

Meer dan 20 jaar in het vak weet Frank als geen ander hoe hij zich moet profileren op alle soorten feesten. U zal verrassend opkijken wanneer deze artiest de songs van Julio Iglesias vertolkt in het Spaans…een adembenemende gelijkenis! Een uniek stemgeluid met warmte, gevoel en passie! Frank Galan brengt iets “verrassend anders” en méér dan u gewend bent. Ambiance, sfeer, romantiek, temperament…het publiek krijgt een adembenemende act !

 

Zijn grote doorbraak kwam er in 1994, toen hij tweede werd in “De Soundmixshow” waar hij Julio Iglesias imiteerde met het liedje “Quiereme Mucho”. Hij kent successen in België, Nederland, Duitsland en sinds 2015 ook in Polen. Hij vanheeft reeds meer dan 300 theaterconcerten op zijn naam staan in Duitsland. Zijn Duitse hit “Ave Maria” (eigen compositie) stond wekenlang op de 2de plaats in de Duitse hitparade (2008)

 

Frank is een all-round artiest en staat garant voor een klasse en kwaliteit !

 

U KAN FRANK GALAN OOK BOEKEN ALS MEERTALIG PRESENTATOR !

 

Presentaties in het Nederlands Frans, Engels, Duits, Spaans zijn de absolute troeven van deze allround cameleon.

Zijn presentatie samen met broer Herman Van Molle (1 Jaar Gratis) op TV één was voor Frank Galan de doorbraak in de media-sector.

 

Modeshows, recepties, voorstellingen van producten, TV-events, radio-happenings en dit in alle talen is geen enkel probleem voor deze top-moderator.

Frank Galan heeft dé uitstraling en de performance van een echte gastheer die al uw evenementen tot een succes herleidt.

 

GEÏNTERESSEERD ? mail ons op: info@frankgalan.be

 

BIOGRAFIE

 

Frank Galan werd ontdekt in 1994 tijdens de “Soundmixshow” in België. Gedreven door de Spaanse muziek, zette hij een prachtige Julio Iglesias imitatie neer en werd prompt tweede. België en Nederland, maar ook de Duitstalige landen vielen voor de charmes van deze opvallende verschijning. Mede door zijn professionele, joviale opstelling, zijn fans en publiek die hij naar waarde weet te schatten, doet hij menig hart ontroeren.

 

Spanje en Frank Galan zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zijn romantische stem, lijkt onwaarachtig goed op deze van Julio Iglesias zélf ! De combinatie stem, performance en uitstraling maken dat Frank Galan een zeer geliefd artiest is op alle mogelijke evenementen in binnen en buitenland.

 

Zijn debuut begon met de Soundmixshow in 1994 ! De tweede plaats betekende voor Frank het begin van een glansrijke carriere. De hitsingle “El Bandido” (1995) bestormde meteen de hitlijsten in Nederland. Ook de opvolger “Maria, Reina del Mar” stond gelijktijdig in de Nederlandse Top 10.

 

Na zijn Spaanstalige debuutalbum “Pasiones” verraste Frank Galan menig publiek door zijn uitgesproken stemtimbre en muzikaal talent. Meer dan 15 jaar later mag hij zich rekenen tot de absolute top in het artiestencircuit.

Laat u verrassen door dit talent. Een absolute meerwaarde voor uw ideeënbus. Frank Galan : een warme persoonlijkheid met “klasse” en grote “sympathie” !

 

Frank Galan beheerst een vijftalig répertoire (Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans). Mede door zijn studies vertaler-tolk, en zijn lange verblijf in Spanje, vertolkt deze artiest allerhande songs gaande van Neil Diamond, Michel Sardou, Englebert Humperdinck, Roy Black tot Julio Iglesias.

Eveneens mooie Nederlandstalige songs in een Spaans jasje hebben een “exclusief” effect.

Zo behoort “Hemelsblauw”, in het Spaans geschreven door Frank Galan, tot een “klassieker”.

 

Frank Galan is een veelgevraagde artiest tijdens bedrijfsfeesten, gala-diners, bruiloften, open-air events, seniorenhappenings,etc. Kwaliteit en klasse zijn voor Frank Galan dé steunpilaren van een geslaagd optreden. Frank Galan staat reeds meer dan 20 jaar full-time op de planken en is een all-round (5-talig) ervaren artiest.

 

HET BUITENLAND OMARMT FRANK GALAN

 

Reeds 3 jaar toerde hij succesvol door alle Duitse steden en theaters. Meer dan 200 Duitse concerten werden afgewerkt en wordt zijn muziek (een mix van Spaans/Duits) enorm gesmaakt !

 

Frank Galan

internationale topartiest

KANTOOR FRANK GALAN

Boekingen + 32 475 52 18 00

+ 32 472 48 69 34