Welkom

FRANK GALAN NEEMT U MEE NAAR DE ZOMER !

 

Wie aan Frank Galan denkt, denkt gelijk aan zon, zee, sangria...

 

Frank Galan ís zomer, passie, paella en witte stranden! Het geluid van deze Vlaamse Latino neemt je gelijk mee naar warme oorden. Ook tijdens deze winterperiode brengt Frank Galan u in warmere sferen.

 

Frank Galan is, zoals wellicht bekend, al meer dan 20 jaar een absolute topartiest.

Hij jongleert in 5 talen met alle muziekgenres (Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans) . Een gave die weinigen zijn gegeven. Zijn uitstraling heeft ook iets charismatisch en mysterieus.

 

Aanvankelijk vaak vergeleken met zijn vriend en mentor, Julio Iglesias, maar al vele jaren volledig op eigen kracht zeer succesvol, getuige zijn vele concerten en optredens door geheel Europa. De vele enthousiaste en internationale reacties op Frank’s optredens zijn een bewijs dat zijn muziek een universele taal is !

 

Frank Galan geeft zich op elk optreden volledig ten beste en is zodoende een gedreven en professioneel artiest. Alle soorten publiek zijn hem niet onbekend en meer dan 20 jaar behoort Frank Galan tot de absolute top !

 

Frank runt tevens ook nog 's zijn eigen bedrijf samen met vrouwtje Christel. Alle aanvragen, boekingen kunnen dus rechtstreeks via zijn eigen kantoor verwezenlijkt worden. Frank Galan vervolgt zijn spectaculaire carrière met nieuwe songs voor elk wat wils. Een muzikale "kameleon" pur sang en altijd even sympathiek en geestdriftig bezig met zijn vak.

 

Deze prachtige artiest heeft alles om u een onvergetelijk evenement te bezorgen : de uitstraling, de looks en een magische stem die u doet wegdromen.

 

FRANK GALAN : KLASSE & KWALITEIT !

BLOEDMOOI DUET FRANK & CHRISTEL GALAN

 

De doorbraak van het prachtigste Showbizzpaar !

Wat in Duitsland en Oostenrijk het geval was , is nu ook bij ons in Vlaanderen een feit !

 

Frank en Christel zijn het mooiste koppel in de Showbizz en laat daar geen twijfel over bestaan. Hun passie voor elkaar straalt zich uit in muzikale pareltjes.

 

Het nieuwe duet "Heel Mijn Wereld dat Ben Jij"" wordt in Vlaanderen en Nederland zeer goed onthaald.

 

Internationale allure, 2 prachtige mensen en de juiste muziekkeuze maken hen tot het meest geliefde echtpaar-duo !

 

Download deze prachtige versie op I-Tunes “

BLUE SPANISH EYES

 

BLUE SPANISH EYES - de nieuwe single van Frank Galan !

De zomer is er en dan staat Frank Galan paraat voor een zuiders charmeoffensief !

Romantiek, passie en temperament zijn de ingrediënten voor een ongelooflijk mooi voorjaar.

Om alles nu reeds op te fleuren heeft Frank een bloedmooie versie van “Blue Spanish Eyes” gemaakt.

Samen met producer Manfred Jongenelis (Manfred Studio) werd deze wereldhit tot een persoonlijke “parel” herleidt.

Dit nieuwe arrangement blaakt vol van creativiteit, enthousiasme en gevoel. Er werd over nagedacht en het resultaat is “adembenemend".

 

Het imago van Frank Galan straalt magie en mystiek uit. Hij performt in 5 talen (Nederlands, Spaans, Engels, Duits en Frans) en bezingt zowat alle melodieën met evenveel mystiek en charme.

Met de stem van Frank Galan klinkt “Blue Spanish Eyes” als nooit voorheen. Met zijn uniek stemtimbre jongleert hij met alle emoties die hij vertolkt in deze productie.

 

Frank is een échte live-performer en zingt de sterren van de hemel en dat hoor je ook op deze nieuwe single. Met zoveel gevoel en passie droom je zowaar weg naar zuiderse exotische stranden.

Deze versie van “Blue Spanish Eyes” is een kandidaat hitmaker voor binnen en buitenland.

 

Deze productie heeft internationale allure ! Om deze reden werd ook beslist dit prachtige nummer aan het grote publiek voor te stellen.