Nieuws

FRANK GALAN - EEN PRACHTIGE STEM IN EEN PRACHTIGE PERSOONLIJKHEID !

 

Wie aan Frank Galan denkt, denkt gelijk aan zon, zee, sangria...

 

Frank Galan ís zomer, passie, paella en witte stranden! Het geluid van deze Vlaamse Latino neemt je gelijk mee naar warme oorden. Ook tijdens deze winterperiode brengt Frank Galan u in warmere sferen.

 

Volg de optredens op zijn agenda op deze site, dan kan u uw idool persoonlijk ontmoeten.

 

Frank Galan is, zoals wellicht bekend, al meer dan 20 jaar een absolute topartiest.

Hij jongleert in 5 talen met alle muziekgenres (Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans) . Een gave die weinigen zijn gegeven. Zijn uitstraling heeft ook iets charismatisch en mysterieus.

 

Aanvankelijk vaak vergeleken met zijn vriend en mentor, Julio Iglesias, maar al vele jaren volledig op eigen kracht zeer succesvol, getuige zijn vele concerten en optredens door geheel Europa. De vele enthousiaste en internationale reacties op Frank’s optredens zijn een bewijs dat zijn muziek een universele taal is !

 

Frank Galan geeft zich op elk optreden volledig ten beste en is zodoende een gedreven en professioneel artiest. Alle soorten publiek zijn hem niet onbekend en meer dan 20 jaar behoort Frank Galan tot de absolute top !

 

Frank runt tevens ook nog 's zijn eigen bedrijf samen met vrouwtje Christel. Alle aanvragen, boekingen kunnen dus rechtstreeks via zijn eigen kantoor verwezenlijkt worden. Frank Galan vervolgt zijn spectaculaire carrière met nieuwe songs voor elk wat wils. Een muzikale "kameleon" pur sang en altijd even sympathiek en geestdriftig bezig met zijn vak.

 

Deze prachtige artiest heeft alles om u een onvergetelijk evenement te bezorgen : de uitstraling, de looks en een magische stem die u doet wegdromen.

 

BOEKEN ? mail ons op : info@frankgalan.be

 

De mooiste openingsdans gezongen door Frank & Christel Galan.

 

Het bloedmooie duet "Jij bent er maar éénmaal voor Mij" doet alle harten veroveren en is de absolute openingsdans van vele huwelijken.

 

Frank Galan schreef de tekst en gaat over uw dierbare die onvervangbaar is. Dit kan uw partner zijn, familielid en of vriend(in). De ideale openingsdans bij uitstek !

Beluister en bekijk de song op onderstaande link. Frank & Christel Galan brengen deze parel ook graag bij uw huwelijk.

 

Het mooiste huwelijksfeest van uw leven ? Boek snel Frank & Christel Galan voor een klasse-act !

 

https://www.youtube.com/watch?v=UjvL64b8IWU

 

 

FRANK GALAN OP MENTTV

 

Nieuwe clips "Blue Spanish Eyes", "En Chantant" en "Zolang je lacht, Zolang je leeft " zijn de huidige clips die veelvuldig op MentTV verschijnen !

Deze kan u bekijken op Kanaal 37 - MENTTV

Frank zingt in 5 talen en de wereldhit "Blue Spanish Eyes" is momenteel een absolute voltreffer .

Pure nostalgie uit de jaren '70 bezongen door Frank Galan.

MentTV : de warmte in huis !