De warmste stem, een absolute meerwaarde voor al uw events!

Frank Galan op uw feest? U zal versteld staan...

De warmste stem, een absolute meerwaarde voor al uw events!

Frank Galan op uw feest? U zal versteld staan...

Als Frank Galan het podium betreedt, mag u prat gaan op “magie” en absolute “overgave”.De Belgische artiest “Frank Galan” staat garant voor sfeer en absolute klasse tijdens uw feesten.


Hij beweegt zich tussen alle muziekstijlen en jongleert met alle  internationale répertoires. Een artistieke kameleon pur sang. Nederlands, Spaans, Duits, Engels, Frans….u zegt het maar. Deze artiest heeft “alles” om uw aanwezigen het moment van hun leven te bezorgen! Een uniek stemgeluid, een sympathieke verschijning en altijd begaan met uw prachtige doelgroep: Frank Galan is pure klasse!

In 2021 staat Frank Galan 30 jaar  in het vak en weet hij  als geen ander hoe hij zich moet profileren op alle soorten feesten. U zal verrassend opkijken wanneer deze artiest de songs van bv. Julio Iglesias vertolkt in het Spaans… een adembenemende gelijkenis! Een uniek stemgeluid met warmte, gevoel en passie! Frank Galan brengt iets “verrassend anders” en méér dan u gewend bent. Ambiance, sfeer, romantiek, temperament…het publiek krijgt een adembenemende act !

Zijn grote doorbraak kwam er in 1994, toen hij tweede werd in “De Soundmixshow” waar hij Julio Iglesias imiteerde met het liedje “Quiereme Mucho”.  Sindsdien kent hij  successen in België, Nederland, Duitsland en sinds 2015 ook in Polen. Hij heeft reeds meer dan 200 theaterconcerten op zijn naam staan in Duitsland. Zijn Duitse hit “Ave Maria” (eigen compositie) stond wekenlang op de 2de plaats in de Duitse hitparade (2008).

Frank Galan is een graag geziene verschijning en is een absolute meerwaarde voor al uw feesten.Biografie

De warmste stem, een absolute meerwaarde voor al uw events!

Frank Galan op uw feest? U zal versteld staan...

Lees meer

Biografie

Hier vindt u alles over Frank Galan - zijn volledige levensloopbaan en meer dan 30 jaar in de showbizz.

Lees meer

Frank Galan : klasse & kwaliteit ten top !

Frank Galan bezingt een feilloos 5-talig répertoire voor elk wat wils.

Lees meer

Frank Galan - Tekst schrijver

Frank Galan blikt terug op een 30-jarige carrière met een onmetelijk palmares in binnen en buitenland. Wat weinigen weten is dat Frank al meer dan 150 teksten op zijn naam staan heeft zowel in het Nederlands, Spaans en zelfs in het Duits.

Lees meer

U kan Frank Galan ook boeken als meertalig presentator!

Presentaties in het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans zijn de absolute troeven van deze allround cameleon.

Lees meer