Frank Galan : klasse & kwaliteit ten top !

Frank Galan bezingt een feilloos 5-talig répertoire voor elk wat wils.

Frank Galan : klasse & kwaliteit ten top !

Frank Galan bezingt een feilloos 5-talig répertoire voor elk wat wils.Frank Galan tovert zowaar een meertalig répertoire uit zijn hand waar u in extase van komt.
Alle genres en muziekstijlen zijn Frank Galan niet onbekend. Sinds zijn jeugd is hij verslingerd aan de songs van de 60's & 70's met namen zoals Julio Iglesias, Neil Diamond, Michel Sardou, Roy Black, etc...romantiek, maar ook evenveel passie waar u meteen uw stoel uitkomt en zich naar de dansvloer begeeft op Joe Dolan, Barry White, Tom Jones...yes, he sings them all !
Meer dan 30 jaar niet alleen getalenteerd met een magische stem, maar ook een rasechte entertainer pur sang die van alle soorten feesten een unicum maakt : van bedrijfsfeesten, dinershows, Gala-events, alle feestelijkheden, trouwfeesten tot seniorenfeesten. Deze zuiderse verschijning zal u ook niet onopgemerkt voorbijgaan : er stáát iemand op uw event !
Wie aan Frank Galan denkt, denkt gelijk aan zon, zee en sangria. Laat zijn komst een verrassing zijn voor uw publiek en aanwezigen. Klasse & kwaliteit gehuld in een sfeer van professionalisme en vooral het "waauw-gevoel" achteraf. Frank Galan hanteert songs die niemand hem voordoet, al zeker niet in het Spaans bvb. De stemgelijkenis met Julio Iglesias is : adembenemend ! Maar Frank beheerst ook een pak eigen songs die één voor één passen in uw boekingsoptiek.
Frank Galan - VERRASSEND ANDERS ! Probeert het uit en u zal versteld staan...