Frank Galan zingt Julio Iglesias

Gelijkenis is treffend, zelfs overtreffend

Frank Galan kent alle songs van Julio Iglesias. Hij spreekt, zingt en vertolkt alle songs van Julio zoals niemand anders dit kan. Frank is perfect 5-talig en schrijft, spreekt en vertolkt foutloos de Spaanse taal. Hij schrijft ook al zijn Spaanse songs zelf. Frank Galan is dé nieuwe Julio Iglesias aan het firmament met momenteel nieuwe songs in zijn répertoire.

Wil u de tweede échte Julio Iglesias op uw feest, dan garanderen wij u dezelfde muzikale perfectie on stage. U weet niet wat u hoort als Frank Galan songs als "Hey", "Por el Amor de una Mujer, "Manuela, "Quiereme Mucho", etc. vertolkt. Sluit uw ogen en u hoort de échte Julio Iglesias.
Baanbrekend !


Frank Galan zingt reeds meer dan 30 jaar alle songs van Julio Iglesias. Heeft zijn idool reeds driemaal geïnterviewd en stonden ze samen op het podium. Frank bezingt elke song van Julio alsof hij ze zelf geschreven heeft. Dezelfde emotie, accenten, feeling en vooral charme.

Frank Galan spreekt Spaans zoals zijn eigen moedertaal Nederlands. Dit maakt het des te échter en kunnen wij garanderen : u hoort geen verschil met de échte Julio Iglesias.

Iets voor uw event ? U zal versteld staan !


Voor alle info mail ons op info@frankgalan.be