Park van Elst

Kampenhout

17/08/2024

Park van Elst

Kampenhout

2024-08-17

12.00 u : Spaanse namiddag met Frank Galan - Prachtige Spaanse & zuiderse melodieën om bij weg te dromen. Optredens & muzikale mediterrraanse culinaire wandeling
Park van Elst - Aarschotsebaan 128 - 1910 Kampenhout. Prijs (inclusief lekker diner + totaalspektakel met Frank & Christel Galan : 59,00 € p.p.

Reservatie via  carine.carmencita@gmail.com

verdere info  via 0475 31 79 32  of 0475 56 54 55

Mediterraanse Culinaire wandeling met Frank Galan


Feestzaal Park van Relst op zaterdag 17 augustus 2024


De prijs voor menu met apero, optreden Frank Galan,


Mariachi Freddy & …  en Yves aan het klavier met zang bedraagt :


59,00 Euro te storten bij reservatie


Dranken worden de avond zelf afgerekend


(enkel cash, geen betaalterminal beschikbaar)


 

 

 Met dit schrijven wil ik jullie graag het heuglijke nieuws verklappen dat we dit jaar in de maand augustus ons jaarlijks evenement met Frank Galan en zijn muzikale gasten opnieuw laten doorgaan en dit op zaterdagnamiddag 17 augustus 2024 in het park van Relst te Kampenhout.

Samen met het voltallige team zijn we overeengekomen dat indien de weersomstandigheden het toelaten wij dit evenement buiten zullen laten doorgaan. Zowel voor Frank's muzikale gasten als voor het optreden van Frank zelf. De buiten-accomodatie op deze locatie leent zich hier uitstekend voor en we zouden gek zijn om hier geen gebruik van te maken.

Let wel als het een typische Belgische regendag mocht zijn dan verhuizen we heel de setting naar binnen in het zaaltje dat jullie verleden jaar hebben leren kennen. Maar we hopen dat de weergoden ons die namiddag goed gezind zullen zijn en dat we eens echt voor een openlucht locatie kunnen gaan.

We beginnen eraan om 1300U met een heerlijk en zuiders aperitief en laten jullie de hele namiddag genieten van een overheerlijke BBQ die onze muzikale chef en zijn team voor jullie zal klaarmaken. Ondertussen zullen jullie kunnen genieten van een naar gewoonte muzikale omlijsting die zal gebracht worden door echte latino´s die de Mexicaanse volkssongs in hun bloed hebben meegekregen. Als jullie daarvan al een beetje opgewarmd zijn dan is het de beurt aan Frank Galan die net zoals ieder jaar jullie zal onderdompelen in een sfeer van Zuiderse muziek gaande van zeer gekende local songs tot zijn eigen songs. Kort gezegd we hopen dat we jullie voor 300% zullen kunnen laten genieten van deze muzikale namiddag en dat we voor eens en voor altijd terug naar een normaal leven en amusement kunnen gaan. Voor verdere info : carine.carmencita@gmail.com. Prijs per persoon is € 59 en dit dient volledig gestort te worden omdat we op locatie geen enkele mogelijkheid hebben om met bancontact te betalen . Als er interesse is voor dit evenement laat me dan even een mailtje en dan krijg je van mij de verdere info, mvg.Events

Feestzaal Boerenhof

Oostakker

Lees meer

Residencia Eindhoven

Eindhoven (NL)

Lees meer

Schlagercafé De Kroon

Poederlee

Lees meer

Feestzaal Belle Vue

Roeselare

Lees meer

Feestzaal Krekelhof

Kuringen

Lees meer

Salons Ter Velde

Zedelgem

Lees meer