Nieuwe single "Bella Ciao, Mi Amor"

zomer 2024

“Bella Ciao, Mi Amor” is de nieuwe zomersingle van Frank Galan !

Een gloednieuwe productie én een eigen origineel nummer. Frank Galan laat zich van de andere kant horen en gaat ditmaal voor een absoluut zomers feestnummer vol zuiderse ingrediënten.
De song werd ingeblikt in Nederland, samen met producers Manfred Jongenelis & Carlo Rijsdijk.
Er werd gezocht naar een pittige melodie met een meezingbare tekst en dat heeft het team van Frank Galan ook duidelijk verwezenlijkt….een échte oorwurm.

Frank Galan is van alle markten thuis en heeft ditmaal gekozen voor een eigen sound om de zomer wat op te krikken. De single wordt zowel in Vlaanderen als in Nederland uitgebracht via het label Smaragd Music (Cornelis Music), een belangrijke speler in Nederland die de muzikale belangen van Frank Galan behartigen.

Maar…..ook in Duitsland wordt de nieuwe single eveneens uitgebracht (in het Duits) op het Label Fiesta Records in Keulen die de belangen van Frank Galan aldaar nationaal beheert. Met een volledig productie-en promoteam gaat iedereen zijn vleugels spreiden om Frank Galan in Duitsland wederom goed te positioneren. De Duitse versie is eveneens een topproduct !

Met andere woorden blijft Frank Galan na 35 jaar nog steeds goed in de running en wordt hij in binnen- en buitenland gretig gevraagd. Zijn répertoire is voor elk wat wils en jongleert hij met alle muziekstijlen. Frank Galan maakt de late intrede van de zomer extra zuiders met dit aanstekelijk feestnummer.

De nieuwe single “Bella Ciao, Mi Amor” is een hebbedingetje en is zeker bestemd voor de meest zonnige zomer en is verkrijgbaar via alle streamingkanalen.

Voor alle info van de nieuwe single kan u terecht op info@frankgalan.be - www.frankgalan.be

Bella Ciao, Mi Amor 3'06

(T&M: M.Jongenelis, C.Rijsdijk, F. Galan)

Opnamestudio : Manfred Recordings, Etten-Leur (NL)
Arrangement: Manfred Jongenelis
Backing vocals: Jody Pijper, Sharona Jongenelis, Manfred Jongenelis
Gitaren : Bas van Wetten
Basgitaar : Serge Bredewold
Trompetten : Martijn de Laat